Állásajánlat: a PV Partners ügyvédjelölt munkatársakat keres Budapesten, Miskolcon és Szegeden

Téged keresünk, ha van már 1 – 1,5 éves tapasztalatod vagy frissen végeztél és kipróbálnád magad a jogi pályán.

Ha fontos számodra a szakmai fejlődésed és szeretnél egy fiatal, motivált csapatban dolgozni. Keress meg Bennünket!

Irodánk, komplex jogi és pénzügyi tanácsadást nyújt ügyfelei számára, az alábbi területeken: társasági jog, M&A, tőkebefektetési jog, szerződések joga, munkajog, és szellemi alkotások joga. Irodánk fő profilja a tőkebefektetési tranzakciókban történő közreműködés, mind a befektetői, mind pedig céltársasági oldalon.

Számunkra az ideális jelölt: agilis, céltudatos, pontos, precíz és elkötelezett a munkája iránt. Képes az önálló munkavégzésre, ugyanakkor csapatjátékos.

Jól kezeli a váratlan helyzeteket, párhuzamosan több feladatot is végez. Kommunikációja írásban és szóban egyaránt igényes, kifogástalan.

Feladatok:
– jogi átvilágításokban közreműködés,
– tranzakciós és biztosítéki szerződések előkészítése,
– cégalapítások, módosítások,
– ügyfelekkel való kapcsolattartás,
– szakmai anyagok fordítása,
– eljárás bírósági és más hatósági ügyekben,
– jogi állásfoglalások és szakvélemények készítése,
– projektek jogi támogatása, ügyvédek munkájának segítése.

Amit mi nyújtani tudunk:
Fontos számunkra a motivált munkatárs és a motivált csapat. Ennek érdekében folyamatosan figyelemmel követjük a teljesítményt és értékeljük azt, anyagi kompenzáció és havi visszajelzések formájában is.

A szakmai fejlődésnek kiemelt szerepet szánunk ezért a mentorálás, a szakmai támogatás nálunk az első helyen áll.

Ha csatlakozol hozzánk, akkor egy nyitott, támogató közegbe érkezel. Irodánk folyamatosan bővül, a csapat egységét és a tudatos építkezést nagyon fontos tartjuk. Így a rendszeres csapatépítő tréningek mellett, az egyén és a vezetők fejlesztését is szem előtt tartjuk ebben külsős HR szakember segíti a munkánkat.

Munkavégzés helyében és idejében rugalmasak vagyunk.

Ha Miskolcon vagy Szegeden élsz, távmunkával tudsz becsatlakozni a csapatunkba, míg Budapesten a 11. kerületi, zöld környezetben található, Etele Plázához közel eső irodánkban várunk Téged. Mi szeretünk ide bejárni, mert fontos, hogy találkozzunk egymással, ugyanakkor itt is lehetőséget tudunk biztosítani home office munkavégzésre.

Munkaidő 8:00 – 17:00, de mi alapvetően a jól elvégzett munkában és az elégedett ügyfelekben hiszünk.

Ha szimpatikusak vagyunk Neked, és úgy érzed szeretnél velünk dolgozni, az alábbi elérhetőségeken vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el nekünk fényképes önéletrajzodat, motivációs levéllel kiegészítve:

Kapcsolattartó: Pap Veronika / +36 70 882 9173 / iroda@pvpartners.hu / www.pvpartners.hu