Belépési információk

 • 1. lépés: a Belépés linkre kattintva megjelenő ablakban a Belépés Ügyfélkapun keresztül lehetőséget kell választani:

  Belépés Ügyfélkapuval

  A kép csak illusztráció!

  2. lépés: a Belépés Ügyfélkapun keresztül linkre kattintva megjelenő oldalon a Felhasználónév és Jelszó mezőkbe írja be magyarorszag.hu Ügyfélkapu-regisztrációjához érvényes felhasználónevét és jelszavát, majd nyomja meg a Belépés gombot!

  Belépés Ügyfélkapuval 2A kép csak illusztráció!

  3. lépés: a Belépés gomb megnyomása után a következő képernyő jelenik meg:

  Belépés Ügyfélkapuval 3A kép csak illusztráció!

  4. lépés: amikor Ön először használja az Ügyfélkapu-adatait a Budapesti Ügyvédi Kamara rendszerébe való bejelentkezéshez, a következő képernyővel találkozik, ahol meg kell adnia, hogy kamarai nyilvántartottkéntvagy állampolgárként szeretne belépni. A honlap zárt felületére csak nyilvántartottként tud belépni!

  Belépés Ügyfélkapuval 4

  A kép csak illusztráció!

  5. lépés: az ügyintézési rendszer első ügyfélkapus használatakor az alábbi adatokat kell megadni, ha ön nyilvántartottként lép be (lajstromszámát a nyilvántartásba vételről szóló dokumentumokban találja meg, születési nevének megadásakor ne használja a dr. előnevet, a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező):

  Belépés Ügyfélkapuval 5

  A kép csak illusztráció!

  Fontos, hogy pontosan azokat az adatokat adja meg, amelyeket az ügyfélkapus regisztráció során is! A Felhasználási Feltételeket az adatmezők alatt található jelölőnégyzet bepipálásával tudja elfogadni – csak ekkor lehetséges az adatok rögzítése, és a rendszerbe történő bejelentkezés. A rendszer felajánlja az űrlap elektronikus aláírását, azonban ez szabadon választható, az aláírás nem kötelező.

  Vissza a tetejére
 • A Budapesti Ügyvédi Kamara tagjai a Microsec Kft. által kibocsátott tanúsítványuk segítségével közvetlenül léphetnek be a rendszerbe.

  Megjegyzések

  • A rendszer egyelőre csak a Microsec Kft. által kibocsátott tanúsítványokat fogadja el, a Netlock-kártyákat nem! Amennyiben a tanúsítvánnyal történő belépést választja, már a böngésző megnyitása előtt be kell helyeznie a kártyát, kattanásig!
  • A rendszer csak az Internet Explorer 7 böngésző vagy magasabb verziószámú változata esetén támogatja a tanúsítványos azonosítást.

  1. lépés: a Belépés linkre kattintva megjelenő ablakban a Belépés tanúsítvánnyal lehetőséget kell választani:

  Belépés tanusítvánnyal 1

  A kép csak illusztráció!

  2. lépés: a következő képernyőn a gombra kattintva ismételten meg kell erősíteni a belépési szándékot.

  Belépés tanusítvánnyal 2

  A kép csak illusztráció!

  3. lépés: ki kell választania a tanúsítványt, és azonosítania kell magát (Kérjük, hogy a kártyával történő belépés során NE az aláírói PIN kódot, hanem a kártya átvételekor megkapott GlobalPIN-t adja meg!)

  4. lépés: amikor Ön először használja az tanúsítványát a Budapesti Ügyvédi Kamara rendszerébe való bejelentkezéshez, az alábbi képernyő jelenik meg. Itt lehetősége van adatai ellenőrzésére. Amennyiben rendben találta az adatokat, kérjük, adjon meg egy emailcímet, amelyen a Kamara értesítheti Önt az ügyintézések alkalmával.

  Kérjük, válasszon magának egy legalább 6 karakterből álló jelszót is! A jelszó megadása azért szükséges, mert egyes ügyek intézéséhez elégséges az emailcímmel és jelszóval történő azonosítás. A Felhasználási Feltételeket az adatmezők alatt található jelölőnégyzet bepipálásával tudja elfogadni – csak ekkor lehetséges az adatok rögzítése, és a rendszerbe történő bejelentkezés.

  Belépés tanusítvánnyal 3A kép csak illusztráció!

  A következő bejelentkezés után már a 4. lépés kimarad!

  Vissza a tetejére