Eladó iroda: V. kerületben korábban is ügyvédi irodaként működő ingatlan vált eladóvá

Szemere utca Honvéd térhez eső részén eladásra kínálok egy irodának kialakított, korábban is ügyvédi irodaként használt 86 m2-es, jó állapotú lakást, melyhez tartozik 2 tároló (egy a lakás szintjén és egy másik a pinceszinten, a pinceszinti tároló is irattározásra lett kialakítva, száraz, elszeparált és zárt). A lakás magas emeleti, panorámás, napos világos, teraszos, K-Ny-i fekvésű, és egy gyönyörű szép állapotban levő, nagyon tiszta és kulturált társasházban található.

Dupla biztonság, hogy a lakást egy zárt függőfolyosóról tudjuk megközelíteni egyetlen lakásként, ahol ezen kívül csak egy, a szomszéddal közös tároló található, és egy zöld belső udvarra van kilátás

Az 1995-ben elvégzett teljes körű felújítás során a lakáson belül kicserélték a teljes elektromos hálózatot, az ivóvíz- illetve szennyvízvezetékeket és egyedi fa nyílászárókat építettek be.

A padlófűtés a korszerű kondenzációs cirkó kazánról működik.

Közös költség: 26 575 Ft mely tartalmaz felújítási alapot, lift karbantartást, szemétszállítást, a társasházhoz tartozó víz és villanyfogyasztást. Belmagasság: 2,95 m.

Irányár: 79,9 millió Ft.

Elérhetőség:
Kóré Norbert: +36 70 466 0279

A lakásról készült képek, alaprajz és részletes leírás megtalálható az ingatlan.com-on a 31719765 azonosítószámon.