Kamarai választások 8. – a Jelölőbizottság megszámolta az ajánlóíveken beérkezett ajánlásokat

A Jelölőbizottság az ajánlóíveken beérkezett ajánlásokat a 8/2018. (III. 26.) MÜK szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) 14.2. pontja alapján összesítette. A beérkezett közel 130.000 adat feldolgozása után megállapítható, hogy mintegy 300 fő kapott bizalmat, közülük 140 fő érte el a jelöltlistára felkerüléshez a Szabályzat 14.2. a) pontja szerint szükséges küszöböt. A Jelölőbizottság ma e-mailben hívta fel e kollégákat, hogy amennyiben az egyes tisztségekre a jelölést elfogadják, ezáltal a jelöltlistára fel kívánnak kerülni, a Szabályzat 14.8. pontja szerinti nyilatkozataikat tegyék meg.

Számos kolléga azonnali válaszával segítette a Jelölőbizottság munkáját, ezzel együtt a bizottság a gördülékeny lebonyolítás érdekében tisztelettel kér minden érintett Kollégát, hogy válaszaikat mielőbb küldjék meg a valasztas@bpbar.hu e-mail címre. A Jelölőbizottság felhívja a Kollégák figyelmét, hogy a bizottság a jelöltlistára a Szabályzat 14.8. pontja alapján csak azon jelöléssel érintett kollégákat tudja majd felvenni, akik a tisztségre korábban jelentkeztek, vagy a jelölést külön elfogadják.

Együttműködésüket köszönjük, és természetesen amennyiben bármely érintett Kollégának saját adatával és a szükséges eljárásával kapcsolatosan kérdése lenne, a Jelölőbizottság is készséggel áll a Kollégák rendelkezésére.