Ügyvédiskola

Kamaránk 8 éve sikeresen működteti Ügyvédiskoláját a Budapesti Ügyvédi Kamaránál nyilvántartott ügyvédjelöltek számára. Célunk, hogy az ifjú ügyvédnemzedék elsajátíthassa azokat a hivatásbeli, szakmai ismereteket, melyeket szakkönyvekből nem lehet megtanulni.

Ügyvédiskolánkban a már hosszabb ideje gyakorló kollégáktól lehet megtanulni ezeket a hasznos, gyakorlati tapasztalatokra épülő ismereteket és készségeket. Emellett bevallott célunk az is, hogy átadjuk azokat a hivatásbeli, viselkedési szabályokat és szokásokat, melyeket mi is elődeinktől tanultunk, s amelyek ügyvéddé teszik a jogászt.

Oldalainkon az ügyvédjelöltek és az érdeklődők megtalálhatják az Ügyvédiskola oktatási tematikáját, az előadások letölthető anyagait, a jogi szakvizsgára előkészítő tanfolyamot tartó oktatási intézmények információs anyagait, valamint a vizsgákkal kapcsolatos információkat.

Az Ügyvédiskolai képzéssel kapcsolatos további felvilágosításért keressék munkatársunkat, Kamenszky Katalint (telefon: +36-1-353-0155/131. mellék).