Kedvezmény ügyvédeknek irodalmi lapokra

A Szófa (szofa.eu) online irodalmi portál kilenc kortárs irodalmi lap teljes anyagát teszi online elérhetővé havi és éves előfizetéssel, amihez a Szófa most kedvezményt biztosít az ügyvédek, ügyvédjelöltek és ügyvédi alkalmazottak részére.

A Szófa küldetése, hogy az egyébként nehezen beszerezhető papír alapú irodalmi folyóiratokat közelebb hozza az olvasók részére kb. egy csésze kávé áráért havonta, és szándéka szerint irodalmi közösséget is szervez, ennek érdekében saját irodalmi cikkeket, lapajánlókat, kritikákat tesz közzé, valamint irodalmi pályázatokat, játékokat is rendszeresen indít.

Az ügyvédek kedvezményes előfizetése a https://www.szofa.eu/elofizetes oldalon lehetséges: az évi 14.400 Ft helyett 12.000 Ft-ért lehet igénybe venni a Szófa szolgáltatását az Ugyved-2023 kampánykód használatával.

Az oldalon a csomag kiválasztása után először regisztrálni kell, utána lehet előfizetni. Az első regisztrációval egy hét ingyenes használat jár, amelyhez hozzáadódik hozzá a 365 nap előfizetés. Ha bármilyen probléma adódna van a beváltással, akkor a support@szofa.eu email címen lehet segítséget kérni. Természetesen, ha valaki nem szeretne egész évre előfizetni, és igénybe venni a kedvezményt, havi előfizetést is választhat, amely 2023-ban 1.500 Ft.