Kiadó iroda: Margit körúton iroda kiadó tárgyaló és közös helyiségek használatával

Ez a cikk több mint 4 hónapja készült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Buda belvárosában, központi helyen, jó hangulatú ügyvédi irodában a Margit körúton iroda avagy dolgozó szoba térbeli osztott használattal ügyvéd kolléga részére kiadó. Három különböző szoba, három különböző méretben. Két szoba a Mechwart ligetre néz, gyönyörű kilátással.

A bérlet tartalmazza a korlátlan külön álló tárgyaló használatot, ügyfélváró és a közös helyiségek (teakonyha, stb.) használatát is.

A szobákban két munkahely került kialakításra. A jó irodai légkör miatt a kollégák az esetleges felmerülő problémák közös megbeszélése, a közös beszélgetések miatt szeretik ezt a megoldást.

A szobák bútorozottak, további bútorok is hozhatóak, illetve igény szerint tudunk betenni további berendezési tárgyakat.

Egyes esetekben lehetőség van a helyiség önálló bérletére is osztott használat nélkül.

A tárgyaló, a mosdó és a váró igényesen felszerelt és berendezett.

A közlekedés kiváló: 4-es, 6-os, 17-es villamos a ház előtt áll meg. Metró a közelben. A parkolási megoldott. A Millenáris – Széllkapu mélygarázs (a Mammut bevásárlóközpont mellett kialakított új park alatt) 3 perc sétára van.

Kérés esetén fényképet tudunk küldeni.

Érdeklődni a +36 70 941 9012-es telefonszámon, vagy az rscn.legal.office@gmail.com címen lehet.