Megállapodás az All You Can Move (AYCM) SportPass-t kibocsátó céggel

Ez a cikk több mint 10 hónapja készült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kamara fontosnak tartja, hogy szakmai tevékenységein, az érdekképviseleten és a képzéseken kívül gondoljon a fizikai frissességre is. Mindannyian ismerjük a sport pozitív hatásait a stresszmenedzsmentben, a prevencióban vagy akár a rekreációban.

Ezért 2018-ban megállapodást kötöttünk az All You Can Move (AYCM) SportPass-t kibocsátó céggel, mely azóta is él, így továbbra is lehetőség van arra, hogy az AYCM weboldalán ONLINE vagy az AYCM belvárosi ügyfélszolgálati irodában kiváltsák a SportPass-t, amivel a normál uszoda / fitnesz / jógabérleteknél lényegesen jutányosabb áron tudnak rendszeresen és változatosan sportolni szinte bárhol Magyarországon!

Online regisztrációra azon irodák esetében van lehetőség, ahol több, mint öt kártyaigény jelentkezik és a Kamara kapcsolattartóján keresztül aktiválásra kerül az ügyvédi iroda e-mail cím végződése (ezzel kapcsolatban a segitseg@ugyvedikamara.hu e-mail címre írhatnak). Személyes ügyintézés esetén a kamarai tagsági igazolvány vagy a hatósági bizonyítvány felmutatása szükséges.

Sportoljon országszerte közel 800, Budapesten 350+ helyszínen, AKÁR MINDEN NAP! A fitnesztermek gépei és különböző csoportos órái (aerobik, spinning, hot iron stb) mellett úszás, jóga, jégkorcsolya, tánc, gokart, falmászás, aquafitness, gyógytorna, tenisz, squash és még rengeteg trendi és hagyományos mozgásforma elérhető a virtuális kártyával, mely az AYCM applikáción keresztül érhető el.

A teljes elfogadóhelyi lista itt olvasható.

Az All You Can Move ügyfélszolgálati iroda elérhetőségei:
1053 Budapest, Károlyi utca 12., Ybl Palota földszint
telefon: +36 1 445 1563
e-mail: info@aycm.hu