Ügyvédtárs: budapesti ügyvéd helyettesítést és bedolgozást vállal

Tisztelt Kollégák!

Korrekt együttműködés keretében hasznosítanám jelenlegi szabad kapacitásomat, ezért helyettesítést, “bedolgozást” vállalok.

Úgy alakítottam az életemet, hogy augusztus 1-től ismét egyéni ügyvédként praktizálok elsősorban polgári jogi területen.

Bírói, ügyvédi, jogtanácsosi, múlttal rendelkezem. Polgári jogi, gazdasági jogi, munkajogi, családjogi peres és peren kívüli eljárásban jártam el, a jogágakhoz kapcsolódó különféle szerződéseket szerkesztettem, véleményeztem.

A fentieken túl speciális gyakorlati ismereteket szereztem a közraktározási és közraktárjegyes jogügyletekben, államháztartási jogban, koncessziós jogban (szerencsejáték).

Jogszabályszerkesztési tapasztalataimat az Új Ptk. III. Könyvének minisztériumi kodifikálása során szereztem.

Ingatlan alapkezelőnél “zöldmezős” ipari ingatlan beruházásokkal kapcsolatos komplex jogi feladatokat láttam el. (A januári záróvizsgák választanak el attól, hogy Ingatlanforgalmi szakjogász legyek.)

Egyetemi jogtanácsosi tevékenységem során a felsőoktatási törvénnyel és a közbeszerzési joggal is megismerkedtem, szerzői jogi és iparjogvédelmi kérdésekkel is foglalkoztam (az SZTNH képzéseit elvégeztem), valamint angol nyelvű uniós támogatási és konzorciumi szerződéseket véleményeztem, bár az angol jogi szaknyelv nem képezi erősségemet, ahogy a büntetőjog sem.

Érdeklődés esetén természetesen tudok részletes önéletrajzot küldeni, Linkedin profillal rendelkezem. A dr.alfolditoth@gmail.com e-mail címen elérhető vagyok.