Kiadó iroda: XIII. kerületi ügyvédi irodában szoba kiadó

1132 Budapest, Váci út 28., 1. emelet 5. szám alatti társasházban, 126 m2 alapterületű ingatlanban két darab 23 m2-es szoba kizárólag ügyvédi iroda céljára egybe vagy külön bérbeadó.

Az eredetileg nagypolgári lakás közvetlenül a lépcsőházból nyílik, irodának lett átalakítva, teljes körűen frissen felújított, kialakítása ügyvédi irodának mindenben megfelelő. 20 m2 -es előtérből nyílik 4 db különálló egyenként 20-23 m2 alapterületű szoba, valamint egy vendég WC, teakonyha, és egy személyzeti WC. A négy szobából kettőt polgári joggal foglalkozó kollégák fognak használni (jelenleg veszik birtokba).

A fűtést és a melegvizet kombi gázkazán biztosítja, a hőmérséklet szobánként szabályozható. Minden szoba illetve az előtér (ügyfélváró) klimatizált.

Az ingatlan a Westend bevásárlóközpont Balzac utcai bejáratával szemben helyezkedik el. Parkoló bérlésre a Westend üzletház parkolóiban van lehetőség.

Azon kollégák számára, akik az ügyfélkörüket jelenleg építik és szabad kapacitással rendelkeznek iroda bérlés mellett van lehetőség bedolgozásra is, számukra helyettesként történő eljárással munkát is tudok biztosítani.

Érdeklődni az iroda@vidakovics.hu email címen, vagy telefonon a +36 30 357 2124-es telefonszámon lehet.