Kötelező képzés

A Budapesti Ügyvédi Kamara Oktatási Bizottságának 2020. évre vonatkozó képzési terve itt olvasható: 

KÉPZÉSI TERV

A kötelező továbbképzéssel kapcsolatosan összegyűjtött gyakran ismételt kérdések és az azokra adott válaszok itt olvashatók: 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Megmondtátok, köszönjük!

Ezúton szeretné a Budapesti Ügyvédi Kamara és annak Oktatási Bizottsága megköszönni a tesztelést, az észrevételeket és a tanácsokat a kötelező képzés nyilvántartási rendszerével kapcsolatban.

Igyekeztünk minden javaslatotoknak megtalálni a helyét; bízunk abban, hogy sikerült. Természetesen nem álltunk le az oldal fejlesztésével, hiszen célunk az, hogy a rendszer a legjobban támogassa a kötelezettségeitek teljesítését, így időről időre változásokat vehettek majd észre.

A tesztelés 2019. december 17-én 8 órától indult, és december 31-én éjfélkor zárult le. Az adatbázisban található 8587 aktív budapesti KASZ-ból 848 ún. “egyedi KASZ” összesen 1589 sikeres bejelentkezést produkált. Az e-learning tananyagokra 473 db indítás volt (A versenytilalmi megállapodásra és a tanulmányi szerződésre vonatkozó bírói gyakorlat: 227 db, Digitális ügyvéd: 246 db), melyből 35 került “eldobásra” az első ellenőrző kérdés előtt.

Összesen 221-en nézték végig a tananyagokat, ebből 76-an választottak vizsga kitöltést, ebből 75-en meg is nézték a vizsgasort, ebből 74-en ki is töltötték, ebből 73-an érték el a minimum ponthatárt.

Az összesen több mint 353 órányi filmnézés alatt 1359 alkalommal jelent meg éberségi kérdés a képernyőn. 1343 alkalommal válaszoltak az “éberségi kérdésre”, ebből 1086 volt a helyes válasz.

Nem képzési esemény bejelentése 7 db volt, azonban ugyanazon kollégától; mentesítésre 4 teszt kérelem érkezett.

Még egyszer köszönjük a segítséget és sok sikert kívánunk a továbbképzés teljesítéséhez. A nyilvántartási rendszer és az oktatási anyagok eléréséhez kérjük, LÉPJ BE!

(A kötelező képzéssel, valamint a kreditpont nyilvántartással kapcsolatos információk ezen az oldalon érhetők el.)

RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

A kötelező képzés oktatási anyagainak megtekintéséhez, illetőleg a nyilvántartási rendszer működéséhez szükséges technikai követelmények a következők:
– operációs rendszer: Windows 7, 8, 10, Linux, Mac OS 10.6 vagy magasabb, Linux, Android 7 vagy magasabb, iOS 7 vagy magasabb;
– böngésző: Chrome 40 vagy magasabb, Firefox 42 vagy magasabb, Internet Explorer 11 vagy magasabb, Opera 35 vagy magasabb. Ajánlott: Chrome 79 vagy magasabb;
– internet letöltési sebesség: minimum 5 Mbps, ajánlott: min. 10 Mbps, folyamatos, szakadásmentes internetkapcsolat!

Az online továbbképzések teljesítésekor adatforgalmi díjak merülhetnek fel. Kérjük, érdeklődj a szolgáltatódnál!