dr. Izsák Orsolya

Izsák_Orsolya_1Izsák Orsolya 2000.-óta tagja a Budapesti Ügyvédi Kamarának ügyvédjelöltként majd ügyvédként is. Az ELTE Jogi Karán diplomáztam, szakirányként a polgári jog szűkebb területét választottam és dologi jogi elsősorban közös tulajdont illetve társasházakat érintő ügyekben mélyítettem el tudásom.
Az Egyetem után folyamatosan részt vettem az az ingatlanjogot érintő témák oktatásban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Phd hallgatója, és három éve a Budapesti Ügyvédi Kamara Ügyvédakadémiájának oktató tanára is vagyok, a társasházi képzést vezettem.
A 2016.-évben a Kúria Társasházi jogviták elemzésével foglalkozó munkabizottságának tagja voltam. Számos szakmai cikket jegyzek a Kossuth Rádió és az ECHO Tv állandó jogi szakértője vagyok társasházi témákban. Az általam vezetett ügyvédi irodának 300 feletti folyamatban lévő peres ügye van, amely alapján mindenképpen mondható, hogy jelentős peres gyakorlatom van, amely a bírósági gyakorlat még szélesebb körű megismerését biztosítja számomra.
Az Ügyvédakadémiához úgy érzem munkámmal, elsősorban a társasházi, közös tulajdonjogi ingatlanjogi összességében a dologi jogi szekcióhoz tudnék hozzá tenni, ezen munkacsoport vezetésével nyílna meg a lehetőség ügyvéd kollegáimmal együtt egy magasabb színvonalú gyakorlati tudás megszerzéséhez.