All You Can Move 2024

Ez a cikk több mint 5 hónapja készült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kamara fontosnak tartja, hogy szakmai tevékenységein, érdekképviseleten és a képzéseken kívül tagjai elégedettségét növelve gondoljon a fizikai frissességre is.

Mindannyian ismerjük a sport pozitív hatásait a stresszmenedzsmentben, a prevencióban vagy akár a rekreációban és – ahogy manapság a nagy szervezetek divatosan nevezik – wellbeing-ben.

Ezért örömmel értesítjük a Kollégákat, hogy a megállapodásunk az All You Can Move (AYCM) SportPass-t kibocsátó céggel továbbra is él.

Már 2024-re is nyitva is van a lehetőség, hogy az AYCM weboldalán ONLINE* vagy az AYCM belvárosi ügyfélszolgálati irodában** személyesen kiváltsák az AYCM SportPass-t, amivel a normál uszoda / fitnesz / jógabérletek töredékéért tudnak rendszeresen és változatosan sportolni szinte bárhol Magyarországon!

* tagjaink a következő kódot használhatják validálásra: 88MLYT18 (a kód beírása után kamarai tagsági igazolás fotója feltöltendő)
**személyes ügyintézés esetén a kamarai tagsági igazolvány vagy a hatósági bizonyítvány felmutatása szükséges

Országszerte közel 700, Budapesten 400 helyszínen AKÁR MINDEN NAP!

A fitnesztermi szolgáltatások mellett úszás, jóga, tánc, gokart, falmászás, küzdősportok, tenisz, squash, gyógytorna és még 100+ mozgásforma elérhető.

Az elfogadóhelyek listája itt érhető el: https://allyoucanmove.hu/elfogadohelyek
(A lista az év során folyamatosan bővül!)

A Klubkártya vásárlása magánszemélyeknek továbbra sem lehetséges, a kártya forgalmazója ennek elérését a kamarai tagok számára teszi lehetővé. A klubkártya szolgáltatás kizárólag az év végéig tartó (2024. december 31.) hűségidő vállalása mellett érhető el!

Főkártyásként lehetőség van 1 db Társkártya megrendelésére az AYCM Felhasználási Szabályzata szerint.

MENNYIBE KERÜL?

S csomag: 9 500 Ft / fő / hó
M csomag: 13 900 Ft / fő / hó
L csomag: 15 900 Ft / fő / hó
XL csomag: 16 900 Ft / fő / hó
XXL csomag: 23 900 Ft / fő / hó
3XL csomag: 29 900 Ft / fő / hó

A csomagok közti különbség az elfogadóhelyek száma.

HOGYAN IGÉNYELHETŐ?

Online az aycm.hu Ügyfélkapun vagy az AYCM belvárosi irodájában személyesen tudnak igényelni AYCM SportPass-t, a választott csomag szerinti első két havi szolgáltatási díj és az adminisztrációs díj (3 000 Ft / fő / év) befizetésével.

MIKORTÓL AKTÍV A SPORTPASS?

Az igénylése után akár azonnal aktiválható az AYCM ePASS az ingyenesen letölthető AYCM applikáción keresztül.

ALL YOU CAN MOVE ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODA ELÉRHETŐSÉGEI:

1053 Budapest, Károlyi utca 12. Ybl Palota
Telefon: + 36 1 445 15 63
Email: info@aycm.hu

Kérdés vagy kérés esetén forduljon bizalommal az All You Can Move Ügyfélszolgálatához a fenti elérhetőségek bármelyikén!