Elérhető a Kamarám mobilapplikáció új verziója!

Ez a cikk több mint 5 hónapja készült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tájékoztatjuk Kollégáinkat arról, hogy a KAMARÁM nevű mobilalkalmazás új verziója elérhető mind iOS, mind Android mobil operációs rendszeren.

Az új verzió a már meglévő funkciókon túl, és a 2024-es évre vonatkozó tagdíj előírásokon, valamint azok befizetési lehetőségein túl az alábbi funkciókat tartalmazza:
– korábbi működési formák egyenlege, tartozás esetén annak befizetési lehetősége,
– irodavezető kollégák esetén elérhető az iroda aktív alkalmazásában álló ügyvédjelöltek folyószámla adatai, az előírások befizetési lehetősége,
– értesítés lejárt tagdíjtartozásról és tagdíjfizetési határidőről.

Az applikáció letöltése elérhető minden iOS 11, vagy annál magasabb operációs rendszerű iPhone-ra és iPad-re, valamint Android 5.1 feletti eszközökre.

A Kamarám applikációt a Budapesti Ügyvédi Kamara a modern kor követelményeihez igazodva azon céllal hozta létre, hogy tagjai és nyilvántartottjai számára megkönnyítse a negyedévente esedékes tagdíj rendszeres, bankkártyával történő befizetésének lehetőségét, az aktuális folyószámla egyenleg (tagdíj és késedelmi tagdíj) ellenőrzését, valamint a közhitelesen nyilvántartott adatokhoz való hozzáférést.

Az applikáció a Kamara minden tagja és nyilvántartottja számára ingyenesen elérhető iOS és Android operációs rendszeren az alábbi elérhetőségeken:

Letöltés iOS eszközre (iPad, iPhone) ezen az oldalon.
Letöltés Android eszközre ezen az oldalon.

Az alkalmazásba való első belépéshez szükséges egy egyedileg generált token, amely biztosítja azt, hogy a felhasználó kizárólag a saját kamarai azonosító számához (KASZ) rendelt adatokhoz férhessen hozzá. A token generálása az ugyvedikamara.hu ügyintézési felületen ügyfélkapus azonosítás után történik. Az alkalmazás használatára jogosult felhasználók számára elérhető a Kamarám app menüpont, ahol az egyedi, belépéshez szükséges token található.

Az alkalmazással kapcsolatos észrevételeket és kérdéseket a segitseg@ugyvedikamara.hu e-mail címre várjuk.