Ingyenes tárgyalóhasználat

Ez a cikk több mint 1 éve készült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Budapest Ügyvédi Kamara az idei évben is lehetőséget biztosít tagjai részére a 1055 Budapest, Szemere utca 10/A. szám alatt lévő irodahelyiségeinek ügyvédi tevékenység céljára történő igénybevételére keddi, csütörtöki és pénteki napokon 8 és 14 óra között.

A kollégák foglalási igényeiket munkanapokon telefonon (+36 1 353 0155/101. mellék) vagy a helyszínen személyesen, illetve a szolgaltatas@bpbar.hu e-mail címen jelezhetik. A Kamara munkatársa a foglalást visszaigazolja azon a csatornán, amelyen a foglalás érkezett (munkanapokon legfeljebb egy órán belül, munkaszüneti nap esetén a következő munkanapon reggel 10 óráig). A foglalás lemondása munkanapokon szintén a fenti elérhetőségeken jelezhető. A Kamara munkatársa a lemondást is visszaigazolja azon a csatornán, amelyen a jelzés érkezett. Amennyiben a foglalás ellenére nem jelenik meg az igénylő, a foglalás kezdetétől számított 15 perccel később a Kamara munkatársa törli a foglalást.

A Kamara vezetősége bízik abban, hogy ez a szolgáltatás továbbra is tagjaink megelégedésére szolgál majd!