Oktatási program

Az Ügyvédiskola program három képzési idényből áll, melyet az első két évfolyamon a Kamara Oktatási Bizottsága szervez. Az I. évfolyam hallgatói az ügyvédi hivatás gyakorlásának metodikáját, jogi keretrendszerét, az ügyvédi magatartás szabályait és az ügyvédi szolgáltatások nyújtásának gyakorlatát sajátítják el.

A II. évfolyamon a hangsúly az anyagi és eljárási jog szabályainak gyakorlati szempontú oktatásán van. A hallgatók megismerkednek az egyes jogágak keretében zajló ügyvédi tevékenységekkel, a legjellemzőbb ügyek intézésének gyakorlatával. Az Ügyvédiskolai program harmadik évfolyama a kötelező szakvizsga előkészítő tanfolyam, melyet az ELTE JOTOKI vagy a PPKE Deák Intézete szervez. Ismerje meg a képzést szervező Intézetek tanfolyami tematikáját és a beiratkozáshoz, tanrendhez kapcsolódó gyakorlati információkat itt!

További információkért kérjük, hogy vegyék fel a kapcsolatot a BÜK oktatási ügyekkel megbízott munkatársaival az oktatas@bpbar.hu e-mail címen vagy a +36 1 353 0155 / 131. melléken.