Szolgáltatások

A Budapesti Ügyvédi Kamarát gyakran megkeresik különféle forgalmazók és szolgáltatók, hogy termékeiket vagy szolgáltatásaikat a tagjainak figyelmébe ajánlják. Ezen az oldalon megpróbáljuk azokat a termékeket és szolgáltatásokat bemutatni, amelyek kifejezetten az ügyvédi minőséghez és az ügyvédi tevékenységhez kapcsolódnak, és tartalmukból is kitűnik, hogy kifejezetten az ügyvédek speciális viszonyaira szabottak.

A jobb áttekinthetőség végett a kiajánlott termékeket különféle átfogó termékcsoportokba soroljuk. A Budapesti Ügyvédi Kamara csak azt vizsgálja, hogy az adott termék valóban kifejezetten az ügyvédek számára készült, ezen túlmenően a Budapesti Ügyvédi Kamara csak közzéteszi a megadott anyagot, nem ellenőrzi, hogy az abban foglalt információk a valóságnak megfelelnek-e, kérjük, hogy ezt az ügyvéd kollégák maguk ellenőrizzék.

Pénzügyi szolgáltatások

Volksbank – Justitia számlacsomag – Banki csomag ügyvédeknek, közjegyzőknek, ügyvédi irodáknak. Tekintse meg a szolgáltatáscsomag tájékoztatóját.

Felelősségbiztosítási szolgáltatások

AON Magyarország Kft. Kiegészítő Ügyvéd Szakmai Felelősségbiztosítás – Kérjen online kiegészítő ügyvéd-szakmai felelősségbiztosítási ajánlatot a MÜBSE feletti limitekre: 30, 50 vagy 100 millió Ft/kár/évre vagy egyedi elbírálással akár többre isKapcsolatfelvétel 

Telekommunikációs szolgáltatások

Opennetworks BÜK csomag – Telefon, fax, e-mail egy csomagban, olcsón ÜGYVÉDEKNEK! A Budapesti Ügyvédi Kamara tagjai most évi 30-70 ezer forintot takaríthatnak meg a Kamara által ajánlott, Iroda Megfelelőségi Szabályzatnak megfelelő telekommunikációs csomag igénylésével. Részletek.

Nyugdíjpénztári szolgáltatások

Utazási szolgáltatások

IBUSZ ajánlat – 5-10% kedvezmény a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjai, alkalmazottai és hozzátartozóik részére. Részletek.